Ingredients
·
6 ous
·
100 gr de farina tipus Maizena
·
50 gr de farina de força
·
150 gr de sucre
Instruccions
1. Posem a escalfar el forn a 180 ºC dalt i baix.
2. Separem rovells
de clares menys amb un ou que el deixem complet.
3. En un bol posem
els 5 rovells, 1 ou senser i 100 gr de sucre. I ho batem bé, que quedi escumós.
4. En un altre bol
posem les 5 clares i batem a punt de neu. Quan ho tenim a mig batre afegim els
50 gr. de sucre i ho batem fins que quedi a punt de neu fort.
5. Afegim les
clares als rovells i per últim hi posem la farina tamisada.
6. Untem un motlle
amb oli de girasol i després ho enfarinem amb farina per a que no s'enganxi el
pa de pessic.
7 .Aboquem el
contingut en el motlle i el posem al forn, Només per baix.
8. Ho deixem coure uns 25 - 30 minuts a 180 º. Ho punxem amb
un escuradents, si surt totalment sec ja està cuit.
9. El refredem i
quan sigui fred el desmotllem.
10. Ho decorem amb sucre glass i ja es pot provar! És deliciós!! (la decoració
va al gust del consumidor)
· Porcions 12
· Llest en: 35 Minuts
No hay comentarios:
Publicar un comentario